طرز تهیه پیتزا خانگی

آخرین اما مطمئنا کم اهمیت ترین پنیر است که به جلوگیری از خشک شدن بقیه مواد کمک می کند. تاپینگ هایی مانند کنسرو ماهی تن یا سوسیس برش های نازک نیز مانند سایر غذاهایی که در حال حاضر هوس می کنید خوشمزه هستند. بادمجان یا کدو حلوایی نازک را می توان قبل از استفاده آب پز کرد، اما در این مورد لازم نیست.
بگذارید بماند تا حباب هایی روی سطح ایجاد شود. در یک کاسه بزرگ، 3 فنجان آرد، نمک، 1 قاشق چایخوری شکر و در صورت تمایل سبزی خشک شده را با هم مخلوط کنید. در مرکزش خوب بسازید؛ مخلوطی از مخمر و روغن را اضافه کنید. مقداری آرد باقی مانده را اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید.

طرز تهیه پیزا پپرونی

خمیر پیتزای منجمد یا از پیش ساخته شده را می توان از خواربار فروشی، نانوایی یا پیتزا فروشی تهیه کرد. می‌توانید از سس کچاپ، سس‌های مختلف و یا سایر چاشنی‌ها استفاده کنید. می توان از پنیر خرد شده، رنده شده یا ریز استفاده کرد. در میان بسیاری از تاپینگ های پیتزا، موارد ذکر شده در بالا محبوب ترین هستند. برای پخت پیتزا نیز می توان از فر پیتزا یا سنگ پخت استفاده کرد.

طرز تهیه پیتزا خانگی

سال ها هر بار که خمیر درست می کردم از آن استفاده می کردم. من شک دارم که بتوانید مشابه آن را پیدا کنید، اما یک دماسنج آب نبات نیز به همین خوبی عمل می کند. اگر آب به اندازه کافی داغ نباشد، مخمر را بیدار نمی کند. اگر در پنجره دمای مناسب باشد، کاملا حباب می شود. ابتدا این پیتزا را با چاقوی پیتزا برش ندهید.

طرز تهیه پیتزا سوسیس خانگی

موزارلا موزارلا معمولاً مطلوب ترین پنیر برای استفاده به عنوان رویه پیتزا در نظر گرفته می شود. اگر آب کافی تامین نشود، پروتئین های گلیادین و گلوتن نمی توانند به درستی با هم مخلوط شوند و خمیر به راحتی پاره می شود. اینکه این ویژگی‌ها هنوز حیاتی هستند، این واقعیت را کاهش نمی‌دهد که پیتزاهای امروزی می‌توانند هر چیزی که شما می‌خواهید باشند. ارزان، درست کردنش راحت و خوردنش خوشمزه بود. آنها تقریباً در هر سوپرمارکتی در بخش یخ زده موجود هستند و می توانید آنها را تازه از منوی رستوران سفارش دهید.
برای فتح این پیتزای عالی باید اشتها داشته باشید. مسلما ما بهترین پیتزا به سبک شیکاگو را داریم و پیتزا شکم پر سبکی است که جوردانو بیشتر به آن معروف است. در حالی که پوسته پایه سفت کل پیتزا را نگه می دارد، این لایه نازک و صاف اضافی از پوسته بین سس و پنیر است که پای را به عنوان “پر شده” می داند.

طرز تهیه پیتزا با سوسیس و کالباس

راز بهترین پیتزای شیکاگو به لایه‌ها برمی‌گردد. پوسته با انتخابی از مواد پر می شود، خواه پیتزای عمیق خود را با گوشت های خوشمزه یا سبزیجات تازه یا ترکیبی از این دو دوست داشته باشید. می‌دانید که یک تکه از بهترین پیتزا به سبک شیکاگو را دریافت کرده‌اید، زمانی که یک تکه خوش طعم پنیر را در حین برش دادن و سرو کردن، کش می‌دهد. سنگ پیتزا باید از قبل در فر پیتزا گرم شده باشد. برخی از جایگزین های سنگ پیتزا عبارتند از: تابه چدنی، ماهیتابه پیتزا، ورقه کوکی یا هر چیز دیگری که می تواند گرما را به دام بیندازد. فهرست طولانی‌ای از سس‌های پیتزا برای تهیه پیتزا وجود دارد.
روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و یک گلوله خمیر روی آن قرار دهید. بعد از هم زدن مایه و شکر را به مدت 1 دقیقه استراحت دهید. جیمی الیور ترکیبی از آرد سبوس‌دار و بلغور را توصیه می‌کند، که دومی به گفته جیمی به خمیر «طعم و بافت واقعی» می‌دهد. این بر خلاف پای پیتزای شیکاگو است که مزاحم تاپینگ است. در مورد پنیرهای دیگر، به نظر من نباید خودتان را به انواع ایتالیایی آن قدری که خوشمزه هستند محدود کنید.
طرز تهیه پیتزا سوسیس با خمیر آماده

دیدگاهتان را بنویسید